Tutorial – Budget Glam Look

unspecified-9

Je hebt helemaal geen high-end make-upproducten nodig om toch een mooie glam make-uplook te creëren en dat laat ik zien in mijn nieuwe video! Ik gebruik de Satin Stay van Catrice, die ik ook al eerder had gereviewd. Bekijk hieronder de video

In deze video heb ik de volgende producten gebruikt:

  1. W7 – In the City oogschaduwpalette
  2. Catrice – Chocolate Nude oogschaduwpalette
  3. L’oréal – False Lash Superstar Mascara (oke niet helemaal budget 😉
  4. Douglas – Smokey Pencil
  5. Maybelline NY – Brow Duo
  6. Essence – Wit oogpotlood

Bekijk hier het voor- en na-resultaat

voorna

En een close-up;

image

imageAndere plek

Op dit moment woon ik weer bij mijn parents, dus het is even roeien met de riemen die ik heb om een goede make-upplek te vinden. In mijn volgende appartement wil ik gewoon weer zo’n hoekje creëren als dat ik eerder had om video’s op te nemen. Dus nog even wat geduld als het licht nu etcetera niet helemaal perfect is. Working on it!!! Deze week hoor ik of ik het appartement dat ik vorige week heb bezichtigd krijg! Super spannend duss…. 😀

Ben ook een beetje aan het twijfelen of ik het mee zal nemen in mijn blog, die zoektocht naar het perfecte appartement en alle spullen die dan nog gekocht moeten worden. Het kan best leuk worden maar het is zo geen beauty-gerelateerd onderwerp… Wat vind jij?

Ik hoop dat je de video leuk vond en dat ik alles duidelijk heb uitgelegd! Als je nog vragen/tips/suggesties hebt, laat dan een comment achter!

Voor nu nog een fijne zondag!

handtekening

 

Voor nu wens ik je nog een fijne zondag ennnnnnn

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *