Tutorial – “Drie soorten krullen met één krultang!”

Ook al heb je maar één soort krultang, je hebt er enorm veel mogelijkheden mee! Ik laat zien in een nieuwe video hoe je verschillende soorten krullen kunt creëren met slechts een krultang!

In de video heb ik drie soorten krullen laten zien die je met één krultang kunt creëren. Voordat ik aan de slag ging heb ik met “Silk Sheen” van KMS op mijn haar van te voren aangebracht om te beschermen tegen de hitte van de krultang. Met Silk Sheen krijg je echt zijdezachte krullen, dat vind ik erg fijn vooral omdat je ze daarna nog gemakkelijk een beetje eruit kunt borstelen.

Hieronder zie je het voor- en naresultaat. Ik ben na de video namelijk nog even mijn hele haar gaan krullen met de derde methode. De methode waarmee je golven kunt creëren. Het resultaat werd zo:

voornakrul

Het resultaat hield heel goed de rest van de dag, ik was er echt super happy mee! Als laatste heb ik nog een vraag voor jullie:

Welke krultang heb jij? En waar heb je hem gekocht, wat was de prijs en ben je er blij mee?

Laat het me weten want ik ben ontzettend benieuwd!

Ik hoop dat je mijn tutorial leuk vond, mocht je nog tips, vragen of andere dingetjes hebben die je kwijt wilt… Laat dan een comment achter :D!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *