Tutorial – “Xmas Smokey Eye”

Ah de fijnste tijd van het jaar: kerstmis! En voor deze feestdagen heb ik een speciale look gecreëerd: een sublieme Smokey Eye met gouden accenten. Hij is niet erg moeilijk om te creëren. De tutorial vind je in onderstaande video “Xmas Smokey Eye”.

In de tutorial gebruik ik onderstaande producten:

Catrice – Smokey Eye pencil

Hema – Palet met meerdere tinten

Catrice – False lashes

Fusion Beauty – XXL Lashes

Rimmel – Kohl potlood

Het is echt niet lastig om deze look te creëren, smokey eyes kun je op verschillende manieren creëren. Ik heb ook een andere tutorial gemaakt over smokey eyes, die vind je terug in deze post.

Het pencil van Catrice was trouwens heel erg fijn in gebruik, hij was goed te vervagen en voelde heel zacht aan. Daarbij bleef de oogschaduw die ik er overheen had aangebracht ook de hele dag goed zitten. Het enige nadeel is je ervoor moet zorgen dat als je hem aanbrengt bij je onderste wimpelend, je dan wel hem een beetje afpoedert met bijvoorbeeld een oogschaduw. Anders loopt hij gemakkelijk uit doordat het zo’n zacht product is.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en als je vragen of suggesties heb, laat dan een comment achter! Je kunt je trouwens abonneren op mijn youtubekanaal, zo blijf je op de hoogte van nieuwe video’s en tutorials!

 

Liefs en alvast een fijn weekend,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *