Uitleg – alles over eyeliners

Eyeliners zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, super veel vrouwen gebruiken eyeliner in hun daily make-up routine. Maar er zijn ontzettend veel verschillende soorten eyeliners te koop; dipliners, eyeliner pennen, eyepencils. Hoe weet je nou welke je moet kopen? In deze video geef ik uitleg over allerlei soorten eyeliners. Ik vertel je welke er zijn en wat de voor- en nadelen zijn van bepaalde soorten en welke voor jou geschikt is!

Bekijk de video hieronder met mijn uitleg!

 

Ik hoop dat mijn video je geholpen heeft, en heb je zelf nog favoriete eyelinerproducten? Let me know!

 

XOXO,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *