Unboxing New Pharma box!

hi allemaal,

inmiddels is het hartje zomer en wauw wat is het warm op dit moment! Ik hoop dat jullie allemaal een beetje van de zon aan het genieten zijn. Ik heb een nieuwe video ondertussen gemaakt over het unboxing van een doos met beautyproducten! Super leuk & spannend want dat heb ik nog nooit eerder gedaan. Bekijk hieronder de video!

De doos kreeg ik van New Pharma, een online drogisterij in NL & België. Ik kende ze nog helemaal niet dus dit is een goede kans om te weten te komen wat voor producten ze verkopen. Check de video hieronder!

Ik heb inmiddels al het micellair water geprobeerd, en wat is dat een aanrader zeg! Maar daarover zal ik later een uitgebreide review schrijven.

Voor nu wens ik je een hele fijne avond en hopelijk tot snel!

XOXO

Lotje

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *