Video about “How to apply blush”

Good morning!

Vandaag heb ik voor jullie  een video over het aanbrengen van blush gemaakt, en geef ik ook de tip hoe je ervoor kunt zorgen dat de foundation minder afgeeft. Veel vrouwen willen dat hun gezicht smaller oogt en ik zet op een rijtje hoe je kunt zorgen om dit voor elkaar te krijgen met behulp van blush en contour powder 

De video staat nu nog alleen op vimeo, maar binnenkort zal ik ze ook op youtube posten Als jullie nog tips of tricks weten voor mijn video of andere dingen die jullie kwijt willen, dan hoor ik het graag!.

Liefs en een fijne dag vandaag!

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *