Video – “Ariana inspired look!”

“Bang Bang” vind ik een ontzettend leuk nummer, maar nóg beter vind ik de make-up die in deze videoclip wordt getoond! Vanavond wilde ik nog even snel een tutorial maken gebaseerd op de make-up van Ariana Grande. De belichting is niet zo goed als wanneer ik een video overdag film, maar ik wilde hem zo graag nog even op zondagavond maken, dus hier is ie!

De producten die ik gebruik zijn

Ogen

Essence – Lash Base

Fusion Beauty – Lash XXL

Hema Palette

Dior palette

Fusion Beauty – Illuminator

Gelaat

Chanel – Blush  74 Ultra Rose

Clarins – Poudre Teint & Blush (Palette Eclat)

Lippen

Maybelline NY – Color Drama 110 Pink So Chic

Hema – Zachte rose lippenstift uit het palette

Als jullie nog vragen of opmerkingen hebben, stel ze hieronder! En volg me op instagram, ook kun je je op mijn Youtube kanaal abonneren! Zo blijf je meteen op de hoogte van nieuwe video’s!

Liefs en een fijne zondagavond,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *