Video: handige trucjes met wit kohlpotlood

Een wit kohlpotlood, wat kun je daar eigenlijk allemaal mee doen?  In deze nieuwe post vertel ik je in een video alles over wit kohlpotlood en welke handige trucjes je ermee kunt uithalen met je make-up! Wit kohlpotlood is gewoon niet te missen in je make-upstash en ik leg uit waarom:

Ik laat je onder andere in deze video zien:

  • Hoe je je ogen optisch groter kunt maken
  • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je een frisse blik krijgt
  • Hoe je de kleuren van oogschaduw beter tot hun recht kunt laten komen

In de video gebruik ik het goedkoopste potlood dat op de markt is in Nederland….van slechts 99 cent van Essence! Catrice of andere duurdere merken hebben ook witte kohlpotloden, maar ik heb deze van Essence en eigenlijk heb ik er niks op aan te merken! Hij werkt echt prima en blendt makkelijk uit!

Foto 20-07-15 14 58 11

 

 

Heb jij nog andere tips of trucjes waarbij je een wit kohlpotlood gebruikt? Laat het me weten in de comments!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *