Video: “How to create winged eyeliner”

Good morning!

Zijn jullie al helemaal in weekendmodus? Ik wel, vooral na het filmpje dat ik vandaag wil laten zien! Eyeliners blijven me intrigeren, ze intensifiëren je ogen, geven net dat beetje extra en zorgen voor zo’n geweeeeldig ” wauweffect”.  ik heb al eerder een post gemaakt over hoe je winged eyeliner kunt creëren maar dat was niet via video, toen had ik het uitgetekend op papier. Daarom heb ik nog een poging gewaagd om het nog beter te laten zien en uit te leggen in een filmpje.

Ik hoop dat jullie na het zien van dit filmpje ook zo’n liefde ontwikkelen voor eyeliner en als jullie nog tips hebben of vragen die ik in andere filmpjes kan behandelen, laat het me weten!

Fijn weekend!

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *