Video – “Productreview Color Drama 140 minimalist by Maybelline”

colordrama

Dit lipproduct had ik al eerder aangeschaft in een vrij donkere kleur. Ik was er zo ontzettend enthousiast over dat ik ook een lichtere versie heb gekocht en die laat ik zien in onderstaande video! Ik vertel je hoe je hem kunt aanbrengen en wat ik ervan vind!

Bekijk hieronder de productreview in deze video:

Ik vind het echt een heel leuk product, het is apart, het geeft je een matte kleur en heeft een fijn prijsje. Het enige nadeel is dat het product niet verzorgend is en snel in de lijntjes van je lippen trekt, vooral als je net als ik vaak droge lippen hebt. Doordat het zo’n mat en droger product is blijft het trouwens wel weer langer zitten. Ik kies er dan voor om er nog een lipgloss over heen te brengen, voor een comfortabeler gevoel!

Foto 15-02-15 14 34 31

Color Drama by Maybelline NY

 

 

Ik hoop dat jullie de video leuk vonden en als je nog iets kwijt wilt, laat dan een comment achter!

Liefs,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *