Video – Productreview Sun Glow by Catrice

De zomer komt eraan en ik ben dol op het testen van bronzing producten! Ik zag deze Sun Glow Matt Bronzing Powder van Catrice en hij viel mij meteen op omdat hij mat is! Maar wat kun je eigenlijk met een bronzer? Ik leg het je in onderstaande video uit!

 

Hier nog wat productfoto’s van de bronzer:

bronzer3 bronzer2

 

Geweldig toch, die letters in de bronzer vind ik heel mooi! Ook de matte kleur vind ik fantastisch omdat je hem ook kunt gebruiken om te contouren en het is meer een product voor iedere dag. De meeste bronzing powders zijn namelijk met veel shimmers waardoor die meer geschikt zijn voor een feestje en niet zozeer voor iedere dag! Deze matte is juist geschikt voor elke dag en je kunt hem heel zacht en subtiel aanbrengen (hij blend goed) maar je kunt hem ook veel sterker aanbrengen! Ideaal!

Deze bronzing powder van Catrice kost €3,99 en is verkrijgbaar bij Kruitvat! Ik hoop dat je deze review leuk vond en als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat dan een comment achter!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *