Video speciaal voor mannen: “huidverzorging”

Goedemorgen!

Bijna weekend! Om het weekend goed in te gaan heb ik een video gemaakt over hoe mannen hun huid kunnen verzorgen. Huidverzorging voor mannen is toch vaak een onderwerp dat minder besproken wordt terwijl het net zo belangrijk is. In deze video richt ik me tot alle mannen in Nederland en geef ik tips hoe zij hun huid het beste kunnen verzorgen.  En aan alle ladies vraag ik of zij wisten dat mannen een veel gevoeligere huid hebben dan vrouwen. Nee? Dan is het misschien ook leuk voor jullie om te kijken ;).

Ik kijk graag uit naar jullie reacties of vragen!

Liefs,

Lotje

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *