Video – Tips om minder make-up te dragen

mindermakeft

Best grappig toch, om als beautyblogger een video te maken hoe je minder make-up kunt gebruiken? Toch vind ik het soms ook heerlijk om wat meer naturel door het leven te gaan, vandaar deze nieuwe video! Lekker controversieel als beautyblogger :)!!

In deze video geef ik tien tips hoe je minder make-up kunt gebruiken of om het aantal producten dat je gebruikt te verminderen. Over het algemeen moedig ik mensen juist aan om make-up te gebruiken, omdat ik vind dat het een soort kunst op je gezicht is. Maar voor je huid kan het ook wel eens lekker zijn om wat minder producten te gebruiken dus bij deze een nieuwe video met tips om minder make-up te dragen!

Ik hoop dat je mijn (eens wat andere soort) video leuk vond en als je zelf nog tips hebt of trucjes, laat het me weten!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *