Video – Tips tegen puistjes

We hebben allemaal wel eens last van puistjes. Enorm vervelend, want niemand vraagt erom en het komt nooit gelegen! Daarom vond ik het tijd voor een nieuwe video waarin ik uitleg wat je tegen puistjes kunt doen en hoe je ze kunt voorkomen.

Ik geef in deze video onder andere producttips die mij heel erg hebben geholpen (en nog steeds helpen) als ik last heb van puistjes. Maar ook geef ik je tips hoe je je huid op de juiste manier kunt reinigen en vertel ik wat oorzaken kunnen zijn van puistjes!

Ik heb het in de video over de Normaderm-lijn van Vichy, dat is een lijn speciaal ontwikkeld voor de onzuivere huid. Ik vind die producten echt ge-wel-dig omdat zij mij vroeger ook heel erg hebben geholpen in de strijd tegen puistjes.

Mijn favoriet zijn de dagcrème, hyaluspot (speciaal voor de plekken waar je puistjes hebt) en de gezichtsreinigingsmousse.

 

Alle huidverzorgingsmerken hebben eigenlijk wel een lijn speciaal ontwikkeld voor de onzuivere huid, maar ik moet zeggen dat deze van Vichy echt mijn favoriet is. Dat komt omdat de producten heel zacht zijn voor je huid, toch super reinigend werken maar je huid ook helpen herstellen. En dat laatste is erg belangrijk omdat als je last hebt van puistjes, je huid vaak ook erg rood is en onrustig. Sommige producten van andere merken helpen wel tegen puistjes, maar dan mis ik het verzorgende en herstellende element heel erg. Vichy scoort op al die punten enorm goed en dat vind ik erg fijn!

Heb je echt last van acne? Dan kan een huidtherapeut ook helpen. Lees op deze pagina over huidtherapeute Nathalie Dorlas.

Ik hoop dat je mijn video leuk vond en dat je er iets van hebt opgestoken. Heb je nog vragen, suggesties of tips? Laat dan een comment achter, dat zou ik enorm leuk vinden!

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *