Video – Tips voor zelfverzekerdheid!

tipsft

Al een tijdje wilde ik een video maken over tips voor zelfverzekerdheid, ik liep al langer met dit idee rond maar wist niet echt hoe ik er een video over kon maken. In deze video vertel ik je hoe je je zelfverzekerder kunt voelen en ook waarom het juist goed is dat we ons soms onzeker voelen.

Why don’t I always feel awesome?

Soms heb je nu eenmaal tijden in je leven dat je je net wat onzekerder voelt of niet zo lekker in je vel zit. Je werk loopt niet zo lekker, je loopt achter met studiepunten, je twijfelt of je deze maand de huur wel kunt betalen, waarom je huid zo slecht is, of je twijfelt of je niet eens wat vaker moet sporten etc. etc. Totally normal, ook al kan het behoorlijk shitty voelen van tijd tot tijd. Zeker als je over bepaalde dingen twijfelt (heel herkenbaar) of je in het algemeen gewoon heel onzeker voelt (wat ook heel begrijpelijk is). In deze video vertel ik hoe ik daarmee omga en ik hoop dat de tips die ik je geef je een beetje kunnen helpen, want ik vind gewoon dat iedereen het verdient om zich goed over zichzelf te voelen.

Ik hoop dat je iets opgestoken hebt van deze video. Het is best wel een onderwerp wat (vooral) vrouwen erg bezighoudt. Dus daarom heb ik hem best wel persoonlijk ingestoken en vooral vanuit mijn visie verteld. Vergeet niet dat echt 99% van alle mensen hiermee te maken hebben en dat je dus niet alleen staat of what ever. En dat het leven waarschijnlijk pretty boring zou zijn als je overal super zeker over bent, want dan zou je dus altijd al weten hoe dingen in je leven zullen verlopen. Juist een beetje onzekerheid kan je af en toe best wel verrassen en helpt je ontwikkelen als persoon.

Laat me weten wat je ervan vond en voor nu alvast een fijne avond!

handtekening

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *