Video – “Welk masker bij welk huidtype?”

Er zijn zo ontzettend veel maskers op de markt dat het soms lastig is om er eentje uit te kiezen die bij jouw huid past! Daarom heb ik een nieuwe video gemaakt waarin ik je alles vertel over maskers! Wat voor maskers zijn er, wat is de werking? Welk masker past bij welk huidtype? En hoe breng je een masker eigenlijk aan?

Bekijk hieronder de video:

Welke soorten maskers bestaan er?

 • poedermaskers
 • crèmemaskers
 • gelmaskers
 • peel off maskers
 • tissuemaskers

Ook leg ik uit welke ingrediënten waar voor dienen. Ik leg over deze ingrediënten wat uit:

 • rozenwater
 • honing
 • chocola
 • klei
 • fruit
 • aloë vera
 • kamille
 • eucalyptus

Ook laat ik zien dat verschillende soorten maskers niet allemaal hetzelfde worden opgebracht. Een poedermasker kun je namelijk niet overal aanbrengen, terwijl de meeste crèmemaskers wel over het hele gezicht kunnen worden aangebracht.

Wist je dat er ook maskerkwasten bestaan? Dit is bijvoorbeeld een maskerkwast:

maskerkwast

 

De haren van een maskerkwast zijn wat stugger dan die van een make-upkwast bijvoorbeeld, en ze nemen vrijwel geen product op. Dat is fijn, want dan verspil je dus helemaal geen maskerproduct. Hiermee kun je gericht en netjes je masker opbrengen, ik vind het fijner werken en ook hygiënischer dan bijvoorbeeld met je handen. Ook kun je het product heel gelijkmatig opbrengen en verdelen over je huid.

Ik ben benieuwd wat je van mijn video vond over maskers, laat het me weten! Gebruik jij wel eens een maskertje? Welke gebruik je dan? Ik ben enorm benieuwd!

handtekening

 

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *