Video – “Zomerlook make-up tutorial!”

zomerft

Een van de meest geweldige elementen aan de zomer is dat je lekker voluit kunt gaan met je oogschaduwkleuren! Ik heb een nieuwe tutorial gemaakt over hoe je een heerlijk tropische oogopslag kunt creëren!

Bekijk de video hier:

Dit is het voor en naresultaat:

zomervoorna

Ik heb de volgende producten gebruikt voor deze look:

Gezicht

Catrice – Prime & Fine
Beauty Essentials – Beauty Blender Sponge
YSL – Youth Liberator Foundation
Makeup Studio – Loose Powder
Catrice  – Highlight
Catrice – Bronzing Powder

Ogen

W7 – Neon Nights Eyeshadow Palette
Lancôme – Hypnôse Drama Mascara
Essence – Liquid Eyeliner

Wenkbrauwen

Estee Lauder – Brow Lift Duo

Lippen

Sephora – Sephora Rouge Little Treat R32

Uitwerking

Ik heb een vrij eenvoudige look gecreëerd waarbij niet veel make-up wordt gebruikt. In de zomer vind ik het het allerfijnst om vooral niet teveel make-up te gebruiken op je huid in verband met de warmte. Daarom heb ik bijvoorbeeld alleen foundation gebruikt en geen contouring of concealer. In plaats daarvan heb ik de foundation met een sponsje uitgewerkt. Behalve voor het gedeelte onder mijn ogen, daar heb ik de foundation uitgewerkt met mijn vingertoppen. Hierdoor dekt hij daar net iets meer. Ik heb wel een klein beetje gecontourd maar dan alleen met bronzing powder. Daarbij heb ik verdere blush achterwege gelaten :).

Zie hier nog een foto van het resultaat

zomerogendicht

Ik hoop dat jullie deze video leuk vonden, ik heb er veel tijd ingestoken om er ook een leuke blog van te maken :).

Als je nog tips hebt of andere dingetjes die je graag kwijt wilt, laat het me dan weten in de comments!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

2 Comments

Comments are closed.