#WCW – Even voorstellen aan Ingelise de Vries

ingeliseft

Onder het mom van #WCW (Woman Crush Wednesday) wil ik elke week iemand aan jullie voorstellen die ik zelf volg en bewonder en diegene vragen stellen over beauty & fashion. Deze week stelt Ingelise de Vries zichzelf voor, ze is freelance journalist en heeft zelf ook een awesome website.

1. Wie ben je en wat doe je?

Ingelise de Vries, freelance journalist en tekstschrijver. En ik doe ook social media klussen. Eigenlijk doe ik alles wat je online kunt doen, voor heel veel verschillende soorten opdrachtgevers. De ene keer gaat het om muziekjournalistiek, dan weer een lifestyleinterview, dan weer social media voor een bruidsmodezaak.

2. Op welke media kunnen mensen je vinden?

Je kunt me overal vinden, maar ik ben vooral actief op Twitter, Facebook, Instagram en Snapchat. Allemaal onder de naam ingelisedevries.

3. Ben je nu aan het doen wat je altijd al zou willen doen of heb je nog na te jagen ambities?

Ik ben nu aan het doen wat ik nu wil doen. Mijn grootste ambitie is mezelf blijven ontwikkelen. En ik zou binnen een paar jaar toch wel aan het hoofd van een mooie titel willen staan. Ik doe dus zeker wat ik wil doen, maar wil vooral heel veel leren, mezelf ontwikkelen en gelukkig blijven in het werk dat ik doe.

181462_4267528573322_1774522590_n
4. Beschrijf je make-upstijl?

Ik draag standaard rode of donkerpaarse lippenstift. Daarnaast vaak een sierlijk lijntje eyeliner en natuurlijk mascara. Als ik een belangrijke afspraak of premiere heb, doe ik mijn wenkbrauwen nog even en wat BB Cream.

5. Welk make-upproduct is je favoriet?

De Sexy Pulp Mascara van Yver Rocher (Noir, 18.95) en Maybelline 24 Hours Stay (Cherry Pie, 14,99)

Favoriete producten van Ingelise de Vries

6. Budgetproducten of luxeproducten?

Dat verschilt. De ene keer draag ik eyeliner of wenkbrauwpotlood van M.A.C, de andere keer van de Etos. Maybelline en Yves Rocher zitten daar precies tussenin. Maar mijn voorkeur gaat wel uit naar wat duurder, vooral omdat de kwaliteit gewoon beter is. Maar soms kom ik er niet aantoe langs die winkels te gaan, dan haal ik even snel wat van Etos.

7. Beschrijf je kledingstijl?

Pfoe, lastig. Ik draag veel zwart, ben gek op gekke stoffen en mooie vormen. Tegelijk moet het wel een beetje comfortabel zijn. Een combinatie tussen rockchick, jaren 80 en elegant is denk ik de beste omschrijving? Het ligt ook aan mijn bui.

8. Zonder welk kledingstuk zou je absoluut niet kunnen?

Stevige zwarte laarzen met een hak. Stoer, sexy en netjes tegelijk. Kan bij bijna elke gelegenheid! Sowieso moet iedere vrouw een goed paar hakken in haar kast hebben.

9. Wanneer ben je op je mooist?

Oef, lastige vraag! Als ik gelukkig ben, denk ik. En niet teveel gedronken en juist wel genoeg geslapen heb natuurlijk. Een gezonde levensstijl maakt je mooi. Maar bij mij gaat dat nogal met pieken en dalen, hehe.

10. In welke winkels shop je het liefst voor make-up en voor kleding

Voor make up bij Yves Rocher of ik geef mijn make up artist-vriendin geld mee om wat uit te zoeken. Ik haat winkelen. Qua kleding kom ik vaak bij Zara, H&M of tweedehandswinkels uit. Of kledingruil, daar ben ik ook fan van. Ik probeer wat duurzamer te leven.

11. Wat vind je van de uiterlijke verzorging van Nederlandse mannen?

Ze doen het hoognodige. Daar is het ook wel mee gezegd.

12. Heb je nog beauty- of fashiontips voor de lezers?

Gebruik niet teveel kleur. Kies één of twee tinten en hou het daarbij. En als we het dan toch over kleur hebben: laat je adviseren. Zoveel vrouwen kiezen een verkeerde kleur foundation, lippenstift of kleding. En dat doet zo af aan je hele voorkomen!

13. Wat is je grootste miskoop ever?

Hmm, lastig. Ik koop wel eens schoenen die éigenlijk niet zo lekker zitten. Maar hé, wie mooi wil zijn… Miskopen breng ik meestal vrij snel terug naar de winkel.
Ingelise schrijft elke dag weer nieuwe artikelen op haar website www.ingelisedevries.nl over cultuur, muziek, lifestyle, food, literatuur en film. Dus zeker even een kijkje nemen op haar website, want ze is het echt waard om in de gaten te houden!
handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *