Wenkbrauwen verven & epileren

 

WENKBRAUW TREATMENT

wenkbrauwen verven en epileren

Behalve dat ik blog geef ik ook wenkbrauwbehandelingen in Arnhem en omstreken. Wil jij je wenkbrauwen laten verven en epileren? Lees dan snel verder!

Waarom wenkbrauwen verven en epileren?

Waarom zou je je wenkbrauwen laten verven en epileren? Wenkbrauwen zijn een essentieel onderdeel van je gezicht omdat ze zorgen voor je hele expressie. Daarom kunnen goed verzorgde wenkbrauwen je hele uitstraling naar the next level tillen. Ze kunnen bijvoorbeeld je ogen optisch liften of je een sterkere uitstraling geven. Maar ze moeten ook bij je gezicht passen en dat is mijn uitgangspunt als ik jouw wenkbrauwen doe. Samen met jou overleg ik wat je precies wilt, wat haalbaar is en hoe we dit kunnen bereiken.

Wenkbrauwen epileren & verven

Tijdens de wenkbrauwtreatment worden je wenkbrauwen helemaal in de watten gelegd en omgetoverd tot perfect gevormde wenkbrauwen! Dat doe ik door middel van de wenkbrauwen te verven en epileren. Eventueel kan ik je ook nog uitleggen en laten zien hoe je wenkbrauwen bijvoorbeeld kunt bijtekenen als je dat graag wilt!

Deze behandeling is ideaal als…
je zelf geen idee hebt hoe je je wenkbrauwen moet epileren en verven en geen zin hebt om zelf te gaan experimenteren, maar wel mooi verzorgde wenkbrauwen wilt hebben! Het scheelt je veel tijd als je elke 4-6 weken je wenkbrauwen laat verzorgen. Ik verf en epileer wenkbrauwen in Arnhem, maar kan ook in overleg naar jou toekomen!

Wat kun je van deze behandeling verwachten?

  • Als eerst overleg met jou wat er mogelijk is. Waar zit je zelf aan te denken? Wat vind jij mooi? En wat wil jij bereiken?
  • De wenkbrauwen verven (dit is optioneel, maar vaak wel het allermooist!)
  • De wenkbrauwen epileren
  • Naverzorging

Kosten wenkbrauwen verven & epileren
Wat zijn de kosten van de wenkbrauwbehandelingen? Die je hieronder!

Wenkbrauwen verven en epileren €20,-
Wenkbrauwen alleen epileren €15,-
Wenkbrauwen alleen verven €5,-

Heb je nog andere wensen laat het me dan weten en vraag ernaar in een e-mail! In overleg is er een hele hoop mogelijk!

handtekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *