Wie heeft er gewonnen met mijn eerste give away?!!

Ik was zo overweldigd door alle reacties op mijn give away! En het was nog maar de eerste winactie die ik ooit heb georganiseerd! Iedereen die meedeed op Instagram kon mijn favoriete oogschaduwpalette winnen. Benieuwd of jij hebt gewonnen? Bekijk mijn video!

Voor de gelukkige winnaars: stuur een mailtje naar mijn e-mailadres die ik geef in de video en ik zorg dat de oogschaduwpalettes jullie kant opkomen!

Voor alle andere mensen die hebben meegedaan: echt ontzettend bedankt! Ik geef binnenkort weer een winactie (het was namelijk zo zo zooo leuk!!) en wie weet ben jij dan de gelukkige!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *