Zonder make-up donkere kringen verminderen

kringenft

Ik kreeg de uitdagende vraag of ik een video wilde maken over hoe je donkere kringen onder je ogen kunt verminderen zonder make-up! Er zijn ongelooflijk veel mensen die aanlopen tegen donkere kringen onder hun ogen, dus dit vond ik eigenlijk wel een hele leuke vraag omdat er echt wel meer oplossingen voor zijn dan je wellicht zou denken…

In onderstaande video vertel ik welke factoren donkere kringen onder je ogen kunnen veroorzaken en hoe je ze zelf kunt verminderen maar ook welke behandelingen er bestaan tegen donkere kringen op het gebied van cosmetische chirurgie!

Heb jij ervaring met fillers? Of heb je nog andere tips tegen donkere kringen onder je ogen? Laat het me weten in de comments!

handtekening

lotje

Ik schrijf wekelijks blogs en maak video's over beauty, huidverzorging en make-up!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *